Cast M-lab tour Into the Woods bekend

Op donderdag 9 september gaat in De Theater Fabriek in Amsterdam de musical Into the Woods in première. In De Theater Fabriek wordt gespeeld in de originele M-Lab publieksopstelling. Aansluitend maakt Into the Woods een korte tournee in het kader van M-Lab on Tour. De rollen worden onder meer gespeeld door Annick Boer, Filip Bolluyt, Marika Lansen, Wieneke Remmers, Lone van Roosendaal (onder voorbehoud), Marit Slinger, Sander Volders en Remko Vrijdag.

Into the Woods is een van de meesterwerken van Stephen Sondheim en een knipoog naar de sprookjes van Grimm. Het is een vrolijke musical voor volwassenen waarin verschillende sprookjesfiguren zich met elkaars verhaal bemoeien: Roodkapje stuurt Sjaak naar de Bonenstaak en de Prins van Assepoester droomt van overspel met Doornroosje.

De musical was in september 2007 eerder te zien als openingsproductie van het ‘Off-Broadway’ theater M-Lab in Amsterdam. Koen van Dijk won een Musical Award voor zijn vertaling, hij neemt tevens de regie voor zijn rekening. Het live orkest staat onder leiding van Marco Braam.

Into the Woods is te zien in De Theater Fabriek Amsterdam (9 t/m 12/9), Parktheater Eindhoven (14/9), Stadsschouwburg Utrecht (16/9), Orpheus Apeldoorn (17/9), de Leidse Schouwburg (18/9), Stadsschouwburg Middelburg (21/9), Parkstad Limburg Theaters Heerlen (23/9), Diligentia Den Haag (24/9), De Oosterpoort Groningen (25/9), De Harmonie Leeuwarden (29/9), Chassé Theater Breda (30/9), Amphion Doetinchem (2/10) en het oude Luxor Theater Rotterdam (3 en 4/10).

De kaartverkoop voor de voorstellingen in De Theater Fabriek gaat via www.m-lab.nl.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies