Sprookjesboom musical terug in Efteling

Vanmiddag vond de feestelijke voorstelling plaats van Sprookjesboom de Musical in Theater de Efteling. Reden voor het feestje was de terugkeer van de familiemusical in Kaatsheuvel. Bo van Vliet , Thijs van Empel, Niels van der Gaarden, Janneke Iking en Amy Galatá schitterden als Sprookjesbosbewoners. John ter Riet liet het enthousiaste publiek zien uit welk hout hij gesneden was en overtuigde de zaal als stoere houthakker. De festiviteiten in Kaatsheuvel hadden een duidelijke knipoog naar de Nationale Boomfeestdag die op dezelfde dag plaatsvond. Binnenkort vind je hier op Musical Reports een verslag in foto, video en beeld. Wil je een singel winnen van de Sprookjesboom musical? Kijk dan bij de prijsvragen!

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies