WIN Sprookjesboom single; snel reageren is winnen!

Deze prijsvraag is reeds gesloten!

Vandaag keerde de Sprookjesboom musical terug in Theater De Efteling. Daarom mogen wij een single van deze musical weggeven met het geweldige nummer Hout Hakken en het nummer Ik heb er genoeg van.

De tiende persoon die een e-mail met zijn voor en achternaam samen met zijn adres stuurt naar redactie [@] musicalreports.nl wint de single. Zolang deze prijsvraag nog niet gesloten is, is de single nog niet vergeven. Je maakt dus nog steeds kans op deze single.

Let op: alleen mensen die wonen in Nederland of België kunnen meedoen. Incomplete e-mails worden niet in behandeling genomen. Redactieleden van Musical Reports en hun familie worden uitgesloten van deelname. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies