Première Sprookjesboom de musical

Sprookjesboom de musical keert terug naar Theater De Efteling. De vrolijke musical met bekende en nieuwe liedjes wist afgelopen zomer het team van Musical Reports al veel plezier te bezorgen. Nu is er een gedeeltelijk nieuwe cast aangenomen, en ook met deze cast is het in Theater De Efteling weer een heerlijk feestje. Musical Reports maakte een fotoreportage van de première.

Wat: Sprookjesboom de Musical
Wie: Thijs van Empel, Niels van der Gaarden, Janneke Iking, Amy Galatá, John ter Riet en Bo van Vliet (understudy Ezel/Kabouter Ko en Fakir)
Wanneer: 17 maart 2010 (première van de reprise)
Waar: Theater De Efteling, Kaatsheuvel
Door: Robin Streppel

Klik de foto’s aan voor een grotere versie.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies