Sprookjesboom musical, een impressie van de première

Sprookjesboom de musical keert terug naar Theater De Efteling. De vrolijke musical met bekende en nieuwe liedjes wist afgelopen zomer het team van Musical Reports al veel plezier te bezorgen. Nu is er een gedeeltelijk nieuwe cast aangenomen, en ook met deze cast is het in Theater De Efteling weer een heerlijk feestje. Musical Reports sprak op de première met Mike Weerts, Milan van Weelden, Ron Link en de Ezel (Bo van Vliet) uit de musical. In deze reportage vertelt Mike Weerts onder andere wat zijn rol wordt in Petticoat.

Wat: Sprookjesboom de Musical
Wie: Thijs van Empel, Niels van der Gaarden, Janneke Iking, Amy Galatá, John ter Riet en Bo van Vliet (understudy Ezel/Kabouter Ko en Fakir)
Wanneer: 17 maart 2010 (première van de reprise)
Waar: Theater De Efteling, Kaatsheuvel
Door: Jouke van Buuren (Video) & Sebas Verboom (Editing)

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies