Prijswinnaars Sprookjesboom & Dichtbij Broadway bekend!

Musical Reports mocht een exemplaar verloten van de nieuwe solo CD van Maike Boerdam (Dichtbij Broadway) en een exemplaar van de singel van de Sprookjesboom musical; Houthakken! Vandaag zijn de winnaars bepaald!

Om de CD van Maike Boerdam te kunnen winnen schreef Musical Reports de volgende prijsvraag uit: Binnenkort spreekt Musical Reports met Maike Boerdam o.a. over haar nieuwe CD. Musical Reports zal Maike Boerdam het hemd van het lijf vragen en het zou leuk zijn als ook JOUW vraag gesteld wordt. De drie origineelste vragen zullen daadwerkelijk aan Maike gesteld worden. Daarnaast wordt de meest originele inzending beloond met het nieuwe album van Maike Boerdam!

Twee vragen die aan Maike Boerdam gesteld zullen worden zijn:

Maike je hebt een musical carrière in Duitsland én Nederland. Wat heeft jouw voorkeur en kun jij als Nederlandse enkele voor- en nadelen noemen van het werken in Duitsland. (T. van Wegberg)

Stel, je bent op vakantie op Haiwai. Lekker uitwaaien op het strand, lekker verliefd rondlopen en ineens sta je oog in oog met Andrew Loyd Webber, wat doe je dan. Spreek je hem aan, of ben je zodanig in shock dat je niet weet wat te zeggen? (P. van Kempen)

De CD is gewonnen door Bianca Berentsen die de meest originele vraag instuurde:

Als je voor de cd een musical nummer had kunnen opnemen met een internationale musicalster, welk nummer had je dan willen opnemen en met wie?

Gefeliciteerd Bianca, de CD komt naar je toe!

De single van de Sprookjesboom Musical zou verstuurd worden aan de tiende persoon die zou reageren! Musical Reports is verheugd te kunnen melden dat elke inzender voor de single van de Sprookjesboom een exemplaar toegestuurd krijgt!

Musical Reports wenst alle prijswinnaars veel plezier met hun prijs!

Vandaag heeft Musical Reports alweer een nieuwe prijsvraag voor haar lezers klaar staan. Je maakt vanaf vandaag kans op twee kaarten voor Lieve Julia met Jeroen Phaff. Wil je kans maken op deze twee GRATIS kaarten? Kijk dan hier voor meer informatie: http://musicalreports.nl/?p=3675

Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail (dit dient u nog wel zelf te bevestigen). Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Heb je een prijsgewonnen en hier een vraag over? Dan kan je contact opnemen met: redactie@musicalreports.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies