Win 2 gratis kaarten voor Lieve Julia met Jeroen Phaff

Deze prijsvraag is reeds gesloten!

Maak kans op twee GRATIS kaarten voor de voorstelling Lieve Julia. Aan wie zou jij ooit nog een brief willen schrijven en waarom?

Een man op leeftijd bevindt zich in een crisis, zijn vrouw heeft hem verlaten, waarschijnlijk met hun kind. Hij scheldt op haar, maakt haar uit voor rotte vis, maar onder de verbetenheid van zijn scheldwoorden is duidelijk de onvrede over zijn aandeel in deze mislukking voelbaar. Hij stort zich op een zelfonderzoek aan de hand van brieven van zijn vorige geliefden. Sommige brieven tonen de onmogelijkheid van de liefde aan, sommige het onvervuld verlangen, sommige staan bol van holle pathos, sommige van onmacht.

Musical Reports schreef over Lieve Julia: Lieve Julia, te mooi om afscheid van te nemen. Dit is muziektheater in zijn mooiste vorm! Voor een promo video, interview, foto’s en het verslag kijk je hier.

Musical Reports mag 2 kaarten weggeven voor de voorstelling in ’s-Hertogenbosch op 20 april a.s. om 20.30 uur in de Theater aan de Parade. Wat moet je doen om kans te maken op deze twee kaarten? Lieve Julia staat in het teken van brieven, vertel ons wie jij ooit nog eens brief zou willen schrijven en waarom. De persoon met de meeste originele inzending wint de 2 gratis kaarten.  Je inzending stuur je voor 10 april a.s. naar redactie [@] musicalreports.nl daarnaast vermeld je ook je voor en achternaam.

Kan je niet zo lang wachten of is ’s-Hertogenbosch te ver weg? Voor de speellijst en het kopen van tickets kijk je op www.lievejulia.com

Let op: alleen mensen die wonen in Nederland of België kunnen meedoen. Incomplete e-mails worden niet in behandeling genomen. Redactieleden van Musical Reports en hun familie worden uitgesloten van deelname. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal op 14 april een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies