Marjolein Teepen in We Will Rock You

Marjolein Teepen gaat één van de hoofdrollen in de Queen musical We Will Rock You spelen. Ze gaat de rol van Scaramouche spelen, zo melde ze in de Metro deze morgen. Scaramouche is een meisje met een pittig karakter dat vecht voor individualiteit. Ze wil zichzelf uitdrukken in de muziek die ze zelf uitkiest, maar wordt daarin tegengehouden door Killer Queen ( gespeeld door Pia Douwes ).

We Will Rock You is een show met 32 van de grootste hits van Queen, waaronder de wereldhits  ‘Bohemian Rhapsody’, ‘We Are The Champions’, ‘A Kind Of Magic’ en ‘Another One Bites The Dust’. Het is een verhaal over jongeren die vechten voor hun eigen rechten, voor hun individualiteit en voor hun liefde voor muziek.

We Will Rock You is acht jaar geleden in première gegaan op West End in Londen en is inmiddels wereldwijd door meer dan 10 miljoen mensen gezien in meer dan 15 verschillende landen waaronder Engeland, Duitsland, Rusland, Japan, Zuid-Afrika en Australië. De tekst en regie van We Will Rock You zijn van de hand van Ben Elton en de muziek- en liedteksten zijn uiteraard van QUEEN zelf. Ook de muzikale supervisie ligt in de handen van de QUEEN legendes Brian May en Roger Taylor.

De wereldwijde hit is vanaf 21 augustus te zien in Het Beatrix Theater in Utrecht en beleeft op vrijdag 3 september 2010 haar première . Kaartverkoop is reeds geopend.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies