Vandaag 80ste verjaardag Sondheim

Vandaag viert Stephen Sondheim zijn 80ste verjaardag. Sondheim is een van de grootste musical schrijver van de vorige eeuw. Zijn voorstellingen zoals Into the Woods, A Little Night Music, Passion en Company worden nog steeds over de gehele wereld opgevoerd. Ook in Nederland zal aandacht besteed worden aan de verjaardag van Sondheim. Zo is er vanavond een concert in het M-Lab met vele bekende Nederlandse musicalacteurs en actrices. Dit is dan ook het begin van het Sondheim festival in het M-Lab. Vanaf nu tot en met de gehele zomer is er van alles te zien in het M-lab met materiaal van Sondheim. Deze avond spreekt Musical Reports voor aanvang van het verjaardagsfeestje met Koen van Dijk. Koen van Dijk is artistiek leider van het M-lab en groot Sondheim liefhebber. We zullen dan praten over Sondheim en het Sondheim festival. Binnenkort dus meer op Musical Reports!

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies