Charly Luske alternate Galileo in Queen musical

Charly Luske zal de vaste vervanger van John Vooijs worden in de Queen musical We Will Rock You. Daarmee is hij alternate voor de hoofdrol (Galileo) in deze musical. Onbekend met deze rol is hij zeker niet; hij speelden de rol al in de Duitse versie van de musical. Ook zal hij de vaste vervanger worden voor de rol Brit. Wie normaal de rol van Brit zal spelen is nog niet bekend. Dit melden Charly Luske zelf via Facebook. Totaal zal Charly Luske twee keer per week in de musical te zien zijn. Zijn tegenspelers zullen o.a. zijn; Pia Douwes, Marjolein Teepen, Rutger LePoole en Paul Donkers.

We Will Rock You is een show met 32 van de grootste hits van Queen, waaronder de wereldhits  ‘Bohemian Rhapsody’, ‘We Are The Champions’, ‘A Kind Of Magic’ en ‘Another One Bites The Dust’. Het is een verhaal over jongeren die vechten voor hun eigen rechten, voor hun individualiteit en voor hun liefde voor muziek.

We Will Rock You is acht jaar geleden in première gegaan op West End in Londen en is inmiddels wereldwijd door meer dan 10 miljoen mensen gezien in meer dan 15 verschillende landen waaronder Engeland, Duitsland, Rusland, Japan, Zuid-Afrika en Australië. De tekst en regie van We Will Rock You zijn van de hand van Ben Elton en de muziek- en liedteksten zijn uiteraard van QUEEN zelf. Ook de muzikale supervisie ligt in de handen van de QUEEN legendes Brian May en Roger Taylor.

De wereldwijde hit is vanaf 21 augustus te zien in Het Beatrix Theater in Utrecht en beleeft op vrijdag 3 september 2010 haar première .

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies