Linda Wagenmakers gaat in Spamalot

Actrice Linda Wagenmakers gaat een van de hoofdrollen spelen in de musical Spamalot. Dat heeft producent V&V Entertainment donderdag gemeld.

Wagenmakers, die doorbrak met haar hoofdrol in de musical Miss Saigon, speelt de Dame van het Meer, die koning Arthur (John Kraaijkamp jr.) het zwaard Excalibur schenkt. Paul Groot en Owen Schumacher spelen de hoofdrollen van de ridders Galahad en Lancelot.

Het stuk is een parodie op het verhaal van de Ridders van de Ronde Tafel. Spamalot ging in 2005 in Londen in première en was zowel daar als in New York een groot succes. De voorstelling is in het voorjaar van 2011 te zien in de 5 grootste Nederlandse theaters.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies