Muziek Ganesha in Avro’s Musicalmoods

Er is helaas nog geen CD van Ganesha de musical, maar daar zijn gelukkig wel plannen voor. Aanstaande zondag zal er tijdens Avro’s Musicalmoodsmuziek uit de Antwerpse Ganesha te horen zijn.

16 Uitverkochte zalen, 2.500 bezoekers voor een kleine musicalproductie, hartverwarmende reacties en laaiend enthousiaste recensies. Dit is de eindbalans van “Ganesha – Een Perfecte God”. Niemand had ooit verwacht dat het succes zo groot zou zijn. Door de niet aflatende vraag omtrent extra voorstellingen heeft Judas TheaterProducties vzw besloten om de musical “Ganesha – Een Perfecte God” te hernemen in het najaar van 2010.

Vanaf 25 november 2010 is deze voorstelling opnieuw te zien in de Zwarte Zaal van het Fakkelteater, met natuurlijk weer Anne Mie Gils, Karin Jacobs, Sébastien De Smet en Timo Descamps in de hoofdrollen en Martin Michel als regisseur.

Daarnaast wordt er overwogen om een CD op te nemen van deze schitterende musical van Allard Blom en Rhody Matthijs, gebaseerd op “A Perfect Ganesh” van Terrence McNally. De CD zal waarschijnlijk uitgebracht worden in november 2010.

Over deze voorstelling schreef Musical Reports: Zelfs een god is niet perfect, maar Ganesha komt wel heel dicht in de buurt van de perfectie. Ganesha laat je nadenken over thema’s als acceptatie, homoseksualiteit en liefhebben. Een emotionele voorstelling die nog dagen door je hoofd zal spoken! Want wie kom je tegen in India? Jezelf! Ganesha, een perfecte god is zo’n voorstelling die niet gemist mag worden! Een voorstelling waar woorden voor tekort schieten. …want werkelijk: superlatieven schieten te kort om deze voorstelling te beschrijven.

Musicalmoods is te beluisten op elke zondagavond, 22:00 – 23:00 uur, Radio 2. Maar ook via internet terug te luisteren.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies