Perspresentatie De gelaarsde kat de musical

De gelaarsde kat is alweer het derde sprookje dat van Hoorne theaterproducties omtovert tot een familiemusical. Maandag 22 maart werden cast en crew voorgesteld aan de pers. Daarnaast werd er een voorproefje gegeven van de muziek, kostuums en het decor. Musical Reports was erbij en maakte een fotoreportage.

In de Gelaarsde kat de musical zijn hoofdrollen weggelegd voor Maud Mulder (Roodkapje de musical), Geert Hoes (Piaf) en Roy van den Akker (Hans en Grietje). De gelaarsde kat de musical is van september 2010 tot en met april 2011 in de Nederlandse theaters te zien en belooft een waar feest te worden voor de hele familie.

Wat: Perspresentatie De gelaarsde kat de musical
Wie: Oa. Maud Mulder, Geert Hoes, Michael van Hoorne & Roy van den Akker
Wanneer: 22 maart 2010
Waar: Kasteel de Schaffelaar, Barneveld
Door: Sebas Verboom

Klik de foto’s aan voor een grotere versie.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies