Perspresentatie De gelaarsde kat – de musical

De gelaarsde kat is alweer het derde sprookje dat van Hoorne theaterproducties om tovert tot een familie musical. Maandag 22 maart werden cast en crew voorgesteld aan de pers. Daarnaast werd er een voorproefje gegeven van de muziek, kostuums en het decor. Musical Reports was erbij en sprak met Roy van den Akker en Michael van Hoorne. In deze reportage geeft van Hoorne onder andere uitsluitsel over het gerucht dat Marleen van der Loo in 1953 de musical te zien zal zijn. Verder zie je de eerste song uit de musical: Vertrouw maar op mij, gezongen door Maud Mulder, Geert Hoes en Roy van den Akker.

Wat: Perspresentatie De gelaarsde kat de musical
Wie: Oa. Maud Mulder, Geert Hoes, Michael van Hoorne & Roy van den Akker
Wanneer: 22 maart 2010
Waar: Kasteel de Schaffelaar, Barneveld
Door: Jouke van Buuren & Sebas Verboom

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies