Presentatie de gelaarsde kat de musical

De gelaarsde kat is alweer het derde sprookje dat van Hoorne theaterproducties omtovert tot een familiemusical. Mandag 22 maart werd cast en crew voorgesteld aan de pers. Daarnaast werd er een voorproefje gegeven van de muziek, kostuums en het decor. Musical Reports was erbij.

In de Gelaarsde kat de musical zijn hoofdrollen weggelegd voor Maud Mulder (Roodkapje de musical), Geert Hoes (Piaf) en Roy van den Akker (Hans en Grietje). De gelaarsde kat de musical vertelt het verhaal van een arme molenaar die zijn bezittingen verdeelt onder zijn twee zoons. De oudste zoon krijgt de molen, de jongste (Geert Hoes) de kat (Maud Mulder). Het lijkt een oneerlijke verdeling, totdat blijkt dat de kat geen gewoon diertje is… De kat vraagt de molenaarszoon om een hoed en laarzen en belooft hem in ruil daarvoor de hand van de Prinses. De molenaarszoon gehoorzaamt en samen trekken ze op avontuur uit. Gaat het de kat lukken om haar belofte na te komen of steekt het gemene tovenaarsduo hier een stokje voor?

De gelaarsde kat de musical is van september 2010 tot en met april 2011 in de Nederlandse theaters te zien en belooft een waar feest te worden voor de hele familie.

Bekijk de VIDEOreportage en de FOTOreportage van Musical Reports.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies