Koen van Dijk vindt Sondheim een reden voor een feestje

Het is maandag 22 maart 2010. Het M-lab geeft een feestje voor vrienden en genodigden. Wat is de reden? De tachtigste verjaardag van Stephen Sondheim. Een persoon die volgens Koen van Dijk sowieso al een reden voor een feestje is.

Op deze feestelijke avond sprak Musical Reports met Koen van Dijk over Sondheim en het Sondheim 80 festival dat deze zomer door het M-lab wordt georganiseerd ter gelegenheid van de tachtigste verjaardag van Sondheim. Naast het interview zie je exclusieve beelden van deze avond (het Happy birthday mr. Sondheim concert): het aansnijden van de taart, Koen van Dijk die het lied Anyone can whistle zingt en een stukje van één van de optredens van deze avond.

Wat: Happy birthday mr. Sondheim
Wie: Koen van Dijk
Wanneer: 22 maart 2010
Waar: M-Lab, Amsterdam
Door: Sebas Verboom & Jouke van Buuren

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Deel 1

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Deel 2

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies