Marleen van der Loo in 1953 de musical

Musical Reports melde het al eerder na de bevestiging van producent Michael van Hoorne: Musicalster Marleen van der Loo is komend theaterseizoen te zien in de nieuwe theaterproductie van Van Hoorne Theaterproducties, 1953 De Musical. Deze compleet nieuwe musical vertelt het verhaal van een Zeeuws dorp dat wordt verrast door de stormvloed van 1953. Marleen versterkt hiermee een sterrencast die al gedeeltelijk bekend was, zo speelt Ben Cramer de hoofdrol van Dijkgraaf en zijn ook Fillip Bolluyt en Marcel Smid al enige tijd bekend als hoofdrolspelers.

Marleen van der Loo is bekend van grote rollen in musicals als Elisabeth, Aïda, Ciske de Rat, Mamma Mia en Footloose, voor deze laatste rol behaalde zij een nominatie voor een John Kraaikamp Musical Award. Ook wist zij in het tv programma Op zoek naar Evita door te dringen tot de laatste rondes.

‘Als jonge producent heb je altijd een lijstje in je hoofd van mensen die je ooit een keer in je productie wilt hebben. Marleen stond altijd boven aan dat lijstje. Dat we haar nu al mogen begroeten binnen ons bedrijf is heel bijzonder en we kijken dan ook enorm uit naar een geweldige samenwerking. Ik ben er dolgelukkig mee’ aldus de trotse producent Michael van Hoorne.

Van Hoorne Theaterproducties maakt tevens bekend dat ook Dick Schaar, Robbert van Unnik, Esther van Santen en Marcella Heukels te zien zullen zijn in 1953 De Musical. Er ligt nu nog één rol open voor deze productie die op 1 februari 2011 in première gaat in Middelburg.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies