Simone Kleinsma opnieuw solo in het theater

Na het succes van haar theaterconcert is Simone Kleinsma het komend seizoen weer terug in de Nederlandse theaters. Dit keer met een compleet andere show, maar met het vertrouwde gevoel van Simone Kleinsma. ‘Songbook’ is een geheel nieuwe, stijlvolle, swingende en ontroerende personality show!

Simone’s Songbook geeft het publiek een kijkje in de muzikale ziel van een unieke theaterpersoonlijkheid in een eigentijdse show vol kleine liedjes en grote songs. Simone zingt, zoals alleen zij dat kan, een scala aan luisterliedjes, pop, kleinkunst, musical en pure showbizz. Met geheel persoonlijke interpretaties van bekende Nederlandse en internationale nummers èn als primeur – speciaal voor dit nieuwe programma – een voor Simone geschreven en gecomponeerd nieuw repertoire.

Simone Kleinsma: “Er zit ook veel nieuw repertoire in mijn show. Liedschrijver André Breedland heeft dit prachtig verwoord in het speciaal voor mij geschreven ‘Ik wil wonen in de tonen  van een lied’. Deze zin geeft voor mij alles weer wat ik met muziek heb en wat muziek met mij doet. Voor elke emotie is er wel een lied en voor elk lied is er wel een emotie. Sommige muziek past zo bij momenten in je leven dat je er bijna letterlijk in woont en dat je er in wilt kruipen.”

‘Songbook’ is te zien in de theaters vanaf november 2010.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies