Familiemusical Wiplala Weer nog twee maanden te zien

Het Filiaal presenteert dit seizoen Wiplala weer, een luchtige familiemusical vol pakkende liedjes  naar het boek van Annie M.G. Schmidt.  De voorstelling trekt nu door Nederland en is nog te zien tot en met 17 mei a.s.

Wiplala is een piepklein mannetje dat in het huis van de familie Blom terecht komt. Daar beleeft hij spannende avonturen met vader Blom, dochter Nella Della en zoon Johannes. Wiplala is overigens niet alleen klein, maar hij kan ook tinkelen. Dat is een soort toveren wat prachtig van pas kan komen, maar Wiplala heeft het niet helemaal onder de knie….Wiplala betinkelt doktersassistente juffrouw Twiddel tot lijster, directeur Peters tot hond en de tomaten van de soepfabriek tot pruimen. Dat leidt tot hilarische verwikkelingen.

Heleen Verburg is verantwoordelijk voor de tekstbewerking en Monique Corvers neemt de regie voor haar rekening. De muzikale leiding is in handen van componist Gábor Tarján. Wiplala wordt gespeeld door Gabby Bakker, Joost Claes, Ramses Graus, Karin Jansen, Mirthe Klieverik, Eva Knibbe en Onno Roozen, onder begeleiding van een live orkest. Voor meer informatie kan je kijken op de website.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies