Brigitte Heitzer op vakantie, Rosalie de Jong speelt Natalie

Rosalie is vanaf vrijdag 7 tot en met vrijdag 21 mei te zien in de musical All Shook Up – Love Me Tender in de rol van Natalie. De musical is dan te zien in de theaters in Venlo en Tilburg. Tijdens deze periode vervangt ze Brigitte Heitzer. Rosalie is momenteel te zien in het ensemble en stond eerder dit jaar in de finale van het televisieprogramma Op Zoek Naar Mary. Musical Reports zag de voorstelling al met Rosalie als Natalie. Het verslag vind je hier.

All Shook Up – Love Me Tender is een stoer en humoristisch verhaal over de mooie Natalie die verliefd wordt op macho Chad (René van Kooten). Een voorstelling met verrassende onverwachte liefdes ondersteund met de 25 grootste hits van Elvis Presley. All Shook Up – Love Me Tender is te zien in theaters door heel Nederland.

Rosalie studeerde na het behalen van haar Atheneum diploma af aan de Frank Sanders Akademie voor musicaltheater te Amsterdam. Ze was te zien in de musicals Robin Hood (Lady Marianne), Ontbossing, Wat Zien Ik?!, Winxclub On Tour (Icy), Forbidden Musicals On Tour, eigen programma Zomerkriebels en in High School Musical waar ze een aantal keer in de week de rol van Juf Darbus speelde. Heeft mee gedaan aan het John Kraaijkamp Musical Awards Gala 2009 en aan de Musical Sing-A-Long op de Uitmarkt.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies