Martin van der Starre in We Will Rock You

Martin van der Starre zal vanaf 21 augustus te zien zijn als Brit in de rockmusical van QUEEN We Will Rock You. Martin van der Starre kan niet wachten om de legendarische nummers ten gehore te brengen: “QUEEN is een van mijn favoriete bands aller tijden. Ik vind het dan ook waanzinnig om deze nummers straks op het toneel te kunnen zingen.” Naast Martin zullen ook Paul Donkers (Khashoggi) en Rutger Le Poole (Pop) te zien zijn in de musical. We Will Rock You gaat op 3 september in première en is exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

Martin van der Starre – Brit
Speelde in voorstellingen als Jesus Christ Superstar, Route 66, De Geheime Tuin, Rockopera in Concert, Going Dutch. Op televisie was Martin te zien in onder anderen Onderweg Naar Morgen en was hij de vaste leadzanger in het RTL 4 programma Ik Hou van Holland. In 2008 had hij, samen met Edwin Evers als KID B, een top 3 hit met de single ‘Una Paloma Blanca Heel De Zomer Lang’.

Rutger Le Poole – Pop
Is op dit moment te zien in de rol van Bart in de musical MAMMA MIA!. Eerder speelde hij onder andere in de musicalproducties De scheepjongens van Bontekoe, The Lion King en Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat . Daarnaast speelde Rutger diversie gastrollen in series als Baantjer, Spangen, Consult, Juliana, IC, RozenGeur & Wodka Lime, Verborgen Gebreken, Flikken Maastricht en Goede Tijden Slechte Tijden.

Paul Donkers – Khashoggi
Speelde in de musicals Cats, Jesus Christ Superstar, Passion, Miss Saigon, Les Misérables, Kruimeltje de Musical, Titanic de Musical, Rocky over the Rainbow, Drie Musketiers,The Strange Case of Dr. Jekyll & Mr. Hyde, Knibbel Knabbel Knuisje en Pinokkio. Verder was Paul te zien in Onderweg naar Morgen, Goede Tijden Slechte tijden enTopStars. Ook speelde bij in diverse televisie-commercials en deed hij nasynchronisatie voor onder andere Ninja Turtles, What’s with Andy, Digimon en Roodbaard eva.

We Will Rock You vertelt het verhaal over jongeren die vechten voor hun eigen rechten, voor hun individualiteit en voor hun liefde voor muziek. De try-outs van deze originele musical van QUEEN beginnen op 21 augustus 2010 en is exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies