Columns uit het vak!

Als sinds de oprichting van Musical Reports worden er maandelijks columns gepubliceerd. Deze zijn tot dusver altijd van de hand van de redactie geweest. Daar komt vanaf nu (april 2010) verandering in.

Om haar lezers een verdere blik in het musicalvak te bieden is de redactie van Musical Reports al een ruime tijd druk bezig geweest om iets nieuws voor te bereiden. Naast de columns van de redactie zullen er vanaf nu ook columns worden gepresenteerd die geschreven zijn door mensen die werkzaam zijn in het musicalvak. Dat wil zeggen dat er naast de acteurs en actrices ook ruimte geboden zal worden om creatives, crew en eventueel producenten aan het woord te laten. Dat betekent dat er geen vaste columnist uit het vak is aangetrokken, maar dat de column elke keer door een ander persoon geschreven zal worden.

Hiervoor is het onderdeel columns opgedeeld in: Uit het vak en: Van de redactie. Afwisselend zullen er columns uit het vak en columns van de redactie worden gepubliceerd. Gehandhaafd blijft het feit dat columns een keer per maand verschijnen.

Jeroen Phaff trapt af met de eerste column uit het vak: Lieve Julie is liefde!

Mocht u vragen hebben over deze verandering en/of suggesties dan kunt u contact met Musical Reports opnemen via: redactie@musicalreports.nl. Ook wanneer u actief bent binnen het musicalvak en graag een keer voor Musical Reports in de pen zou willen klimmen dan kunt u via dit adres contact met ons opnemen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies