V&V komt met theaterstuk over Ramses Shaffy

Albert Verlinde (V&V Entertainment) is bezig een theaterstuk over Ramses Shaffy te maken. Hoewel het stuk bol staat van de muziek, wil hij het geen musical noemen.

Albert Verlinde is bezig een theaterstuk over Ramses Shaffy te maken. Hoewel het stuk bol staat van de muziek, noemt hij het geen musical. Shaffy overleed op 1 december aan de gevolgen van slokdarmkanker. Het stuk moet een kleine twee jaar na zijn dood op de planken komen.

Verlinde wil meteen de critici de wind uit de zeilen nemen: hij slaat geen slaatje uit de dood van de chansonnier en acteur. “De eerste plannen waren er al voordat Ramses overleed. Zowel het management van Shaffy als zijn goede vriendin Liesbeth List hebben ermee ingestemd,” zegt Verlinde in het AD.

Het wordt nog een grote zoektocht naar wie de rol van Shaffy gaat vertolken. Het is zelfs nog niet bekend of de rol door twee acteurs gespeeld zal worden. “Hij moet niet alleen de rijke persoonlijkheid van Ramses kunnen uitdragen, maar ook nog goed kunnen acteren en zingen”, aldus Verlinde.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies