Hilke Bierman voorlopig niet in ‘Allo ‘Allo

Hilke Bierman heeft vandaag een ongeval met haar scooter gehad en zal daarom voorlopig niet haar rollen van Michelle en Mimi kunnen vervullen in de klucht ‘ Allo ‘Allo. Hilke heeft zoals het er vooralsnog uitziet haar kaak gebroken maar mag thuis herstellen. Haar rollen zullen worden overgenomen door Melise de Winter.

Melise de Winter is afgestudeerd aan de Arnhemse Hogeschool voor de Kunsten. Zij speelde tot voor kort de rol van mevrouw De Kneu in Ja Zuster, Nee Zuster. Melise zal morgen direct met de cast van ‘ Allo ‘ Allo repeteren zodat zij Hilke per direct kan vervangen. Aanstaande donderdag staat de eerstvolgende voorstelling gepland in Leopoldsburg, Vlaanderen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies