Notre Dame de Paris, de première

Musical Reports was aanwezig op de premiére van Notre dame de paris en maakte een fotoreportage.

Musical van Vlaanderen trapt af met de van oorsprong franse musical: Notre Dame de Paris. Een grote titel waarna andere grote titels als Oliver en Dans der vampieren zullen volgen. De oorspronkelijke voorstelling werd gespeeld in een zaal die vergelijkbaar is met Ahoy. Zoals van origine franse producties betaamt (en noodzaak is wanneer er in dergelijke grote zalen wordt gespeeld) ligt de nadruk op spektakel en wordt het verhaal gepresenteerd in een setting die raakvlakken kent met een concert.

Wat: Notre Dame de Paris
Wie: Oa. Dennis ten Vergert, Clayton Peroti, Wim van den Driessche, Gene Thomas & Sandrine
Wanneer: 4 april 2010
Waar: Stadschouwburg, Antwerpen (Vlaanderen)
Door: Sebas Verboom

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies