Kinderaudities Vlaamse Oliver van start

Op zaterdag 10 april zullen meer dan 400 kinderen met grote mond, maar stiekem een klein hartje de nummers “Where is Love?” en “Consider Yourself” zingen en dat voor een strenge, maar rechtvaardige jury onder leiding van regisseur Frank Van Laecke, geleid door de geest van Charles Dickens…. Wie het meest kan overtuigen, wordt misschien wel Oliver himself.
Eind van dit jaar staat Oliver! de musical op de planken in Gent en Antwerpen. Een productie van de vzw Musical van Vlaanderen met heel veel kinderen op het podium! Naast Oliver en zijn vriend ‘The Artful Dodger’ staan er per voorstelling 48 kinderen op het podium. De jury is op zoek naar kinderen met de juiste mix van kracht en kwetsbaarheid. Een beetje ruig en stout, maar toch schattig. Sympathieke boefjes dus …
Voor de uitverkoren kinderen ligt er een genadeloze planning op tafel. 7 weken repetitie in de zomervakantie en 1 maand repetitie in november. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Oliver! is niet zomaar een musical, maar al 50 jaar lang een magisch instituut op West End en dus mag de Vlaamse versie niet onderdoen. Daar waakt de originele producer Cameron Mackintosh zeer streng over. De lat ligt hoog

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies