Musicalsterren fietsen tegen kanker

Op 3 juni 2010 staan om tien over 5 ’s ochtends onder anderen René van Kooten, John Vooijs, Hugo Haenen en Chris Tates onderaan de legendarische Alpe d’Huez om deze die dag minimaal 6 keer te beklimmen. Zij doen dat om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Ze leveren hiermee een bijdrage aan de strijd tegen de gevolgen van kanker.

 

René van Kooten ziet deze beklimming als een verantwoordelijkheid. “Mijn moeder is overleden aan kanker. Wanneer je je dan als gezond persoon kan inzetten voor zoveel mensen, dan kun je niet anders dan alles wat je in je hebt gebruiken om deze top te behalen.”

Ook Hugo Haenen zet zich in: “Ik vind het ontzettend belangrijk om iets te doen voor het KWF. Het motto dit jaar is Opgeven is geen optie . Ik zal me daarom 100% inzetten en niet opgeven tijdens mijn klim van de Alpe d’Huez.” Ook voor mijn carrière geldt dat opgeven geen optie is. Hierin heb ik gelukkig wel een keus. Voor hen wil ik me dan ook voor de volle 100% inzetten”.

Het musicalteam,  met daarin ook Henk van Gilpen en Margo Bergschneider, beiden werkzaam bij Joop van den Ende Theaterproducties, hoopt met deze beklimming minimaal 30.000 euro op te halen voor de strijd tegen kanker.

De Alpe d’HuZes van het KWF vindt dit jaar voor de 5e keer plaats. In totaal beklimmen 250 individuele fietsers en 250 teams op 3 juni de Alpe d’Huez.

Het musicalteam kun je steunen via www.musicals4kwf.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies