Sabine Beens speelt nieuwe solovoorstelling

Mei 2010 is Sabine Beens te zien in haar nieuwe solovoorstelling: Ça Bien.
Een voorstelling over bangelijk verlangen
Iemand die permanent blijft logeren
Het ideaalbeeld
Over cabaret,
Liedjes,
Een lesje leven
Chaos zonder inhoud
En oja,
De grote liefde natuurlijk….
(www.sabinebeens.nl)

Sabine kennen we o.a. van haar uiteenlopende rollen in de musicalproducties Honk! (waarvoor ze tevens diverse nominaties ontving), de Fabeltjeskrant en Cabaret. Ook speelde zij al eerder een solovoorstelling in het Parooltheater, genaamd Lieve Kitty.

Ça Bien is 20 en 21 mei te zien in het Parooltheater aan de Sint Pieterspoortsteeg 33 in Amsterdam (nabij Rokin) en 22 t/m 25 mei in het Apollo First Theater, gevestigd in het Apollo First Hotel (Apollolaan 123, in Amsterdam Oud-Zuid). Reserveringen via sabine@sabinebeens.nl of via onderstaande adressen. Meer info op www.sabinebeens.nl.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies