Sound of Music jodelt in Bijenkorf

Op maandag 12 april brengt een deel van de cast van The Sound of Music een bezoek aan de Bijenkorf in Rotterdam. Tijdens de Maffe Marathon zullen onder anderen Wieneke Remmers (die de rol van Maria speelt in de gelijknamige musical) en Rein Kolpa (Kapitein Von Trapp)  om 15.00 uur een optreden verzorgen. Aansluitend blijven zij in de Bijenkorf voor een signeersessie. The Sound of Music is van 14 april tot en met 25 april te zien in Rotterdam. De familiemusical gaat op 15 april in première in het nieuwe Luxor Theater te Rotterdam.

Het succes van de musicalklassieker The Sound of Music lijkt geen grenzen te kennen. Na de huidige reeks voorstellingen tot in Het Capitole te Gent, komt de cast vanaf midden april terug naar Nederland. Na Rotterdam zijn er voorstellingen in het Chassé Theater te Breda (28 april tot en met 2 mei), Koninklijk Theater Carré te Amsterdam (5 tot en met 16 mei), Martiniplaza in Groningen (19 tot en met 30 mei) en tenslotte Orpheus in Apeldoorn (2 tot en met 13 juni).

Verhaal
Het verhaal gaat over de levenslustige Maria Rainer van het Nonnberg klooster, die door moeder-overste naar het huis van kapitein Von Trapp wordt gestuurd om gouvernante te worden van zijn zeven kinderen. De kapitein is weduwnaar en voedt zijn kinderen op met de militaire discipline die hem zo vertrouwd is. In tegenstelling tot alle vorige gouvernantes weet Maria echter de harten van de kinderen al snel te veroveren en brengt zij weer leven en muziek in het huis en het hart van de kapitein…

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies