Theater Terra brengt nieuwe Dolfje musical

We melden het al eerder; Olbe Produkties brengt in samenwerking met Theater Terra de familiemusical Nieuwe Avonturen met Dolfje Weerwolfje op de planken. De voorstelling is gebaseerd op het vijfde deel uit de boekenreeks van Dolfje Weerwolfje, de Boze Drieling, van Paul van Loon (uitgegeven door Leopold Amsterdam). Dick Feld is verantwoordelijk voor het script en Jos Groenier voor de regie. Zaterdag 18 december is de première van Nieuwe Avonturen met Dolfje Weerwolfje in de Meervaart te Amsterdam. Musical Reports weet al dat o.a. Ara Halici mee zal gaan spelen in deze voorstelling.

Nieuwe Avonturen met Dolfje Weerwolfje gaat over Dolfje en het leukste meisje van de wereld waar hij mee bevriend is, Noura. Noura en Dolfje zijn allebei weerwolfjes en vinden niets leukers dan samen rond te sluipen, ’s nachts bij volle maan. En dan dwalen er ook nog allerlei duistere figuren rond die vanuit de schaduwen in de nacht naar Dolfje loeren…En Noura? Waar is Noura gebleven?…

Producente Femme Hammer: “Eerder, in 2003, produceerden wij de musical Dolfje Weerwolfje en dat was een groot succes. De voorstelling werd terecht genomineerd voor een John Kraaijkamp Musical Award. Wij zijn dan ook erg enthousiast dat we na Dolfje Weerwolfje en De Griezelbus van Paul van Loon nu ook Nieuwe Avonturen met Dolfje Weerwolfje naar het theater mogen brengen”.

Paul van Loon schreef het eerste boek van Dolfje Weerwolfje in 1996 en heeft inmiddels acht volgdelen. Paul van Loon won met Dolfje Weerwolfje zeven maal de prijs van de Nederlandse Kinderjury. In de afgelopen jaren is er veel georganiseerd rondom Dolfje Weerwolfje, zoals een tweejaarlijkse dag, een club en een eigen tijdschrift. Zondag 18 april vindt in Burgers’ Zoo te Arnhem de derde editie van Dolfje Weerwolfje Dag plaats.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies