Vlaamse CD Notre Dame de Paris

Vanaf deze week is in de Stadsschouwburg van Antwerpen de Vlaamse CD van de musical Notre Dame de Paris te koop. Op deze CD staan de volgende nummers op die live zijn opgenomen:

1. Kathedralen
2. De ontheemden
3. Lied van de Bohemienne
4. Feest der Zotheid
5. Feller dan de zon
6. Stukgescheurd
7. Belle
8. Mijn huis is ook jouw huis
9. Ave Maria
10. Klokken
11. Een vogel die gekooid is
12. Leef voor God, maar ik hou van haar
13. Het paard
14. Maan
15. God, de wereld is zo wreed
16. Leef
17. Dans mijn Esmeralda

De voorstelling vertelt het verhaal van Quasimodo die  is opgegroeid in de Notre-Dame van Parijs en is er de klokkenluider. Buiten de muren van zijn toren wordt hij door iedereen verafschuwd omwille van zijn gebochelde lichaam. Als hij op straat de bloedmooie zigeunerin Esmeralda ziet, is hij op slag verliefd. Maar hij is niet de enige die verliefd is op Esmeralda… Met een Nederlandse en Vlaamse cast bestaand uit o.a. Dennis ten Vergert,  Wim van den Driessche, Clayton Peroti, Gene Thomas en Sandrine Van Handenhoven. De voorstelling is nog tot en met 18 april a.s. te zien in Antwerpen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies