Voorstellingen Onder Moeders Vleugels verplaatst

De nieuwe M-Lab voorstelling Onder Moeders Vleugels die gister zijn eerste voorstelling zou spelen is verplaatst. Doordat Ellen Pieters (castlid) ziek is geworden zijn de eerste drie voorstellingen geannuleerd (van 7, 8 en 9 april). Morgen zal bepaald worden of de voorstelling van 10 april doorgang zal vinden. De drie geannuleerde voorstellingen zijn al verplaatst naar 15, 16 en 17 april.

Onder Moeders Vleugels is een nieuwe Nederlandse muziektheaterproductie gebaseerd op het boek Little Women van Louisa May Alcott. Het verhaal gaat over drie zussen die voor hun dementerende moeder hun jeugd opnieuw beleven. Gaandeweg en spelenderwijs begrijpen ze dat het vroege overlijden van hun zusje Beth hun volwassenheid heeft bespoedigd. Cast bestaat uit Margot Dames, Anne-Mieke Ruyten, Ellen Pieters, Lizette Hart, Edda Barends en Nico de Vries

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies