Tweede editie ‘Musicals Gone Mad’

Musicals Gone Mad 2 – Positief Incorrect biedt een geheel eigen kijk op de bizarre wereld die Musical heet. Een schemergebied waar ego’s worden doorgeprikt, hypes in mootjes worden gehakt en rare kronkels absurde proporties aannemen. Ook dit jaar krijgt het publiek weer een compleet musicalseizoen in één avond voorgeschoteld.

Musicals Gone Mad
Lachen om zaken waar je eigenlijk niet om mag lachen, en nu eens een keer niet heimelijk achter je hand, maar schaterend in het Oude Luxor! De cast bestaat dit jaar uit Casey Francisco (Miss Saigon), Rolf Koster (Rocky over the Rainbow), Marleen van der Loo (Elisabeth), Urvin Monte (Five Guys Named Moe), Cinthia de Neef (All Shook Up) en Jeroen Phaff (Jesus Christ Superstar) en zal net zoals vorig jaar door een bekende Nederlander gepresenteerd worden.

Cast & Creatives
Het creatieve team achter Musicals Gone Mad bestaat uit tekstschrijfster Petra C. van der Eerden, ontwerper Marinus de Graaf, regisseur Michael Diederich en producent Eelco Claassen. Samen met muzikaal leider Marco Braam nemen zij de producties, de sterren en de roddels van het afgelopen theaterseizoen onder de loep om daarna met hun geheel eigen, doldwaze interpretatie van de door het publek geliefde of gehate musicals op de proppen te komen. Musicals Gone Mad is een productie van Amsterdam Independent Theatre.

Meer informatie
De voorstellingen van ‘Musicals Gone Mad’ vinden plaats in het oude Luxor Theater te Rotterdam op zondag 16 mei 2010 om 19.00 en op maandag 17 mei 2010 om 20.00. Kaarten kunnen worden gereserveerd via www.luxortheater.nl of telefonisch via 010 484 33 33. (Elke dag van 12.00 tot 18.00 uur)

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies