Solo voorstellingen Ann Van Den Broeck afgelast

De première van The Musical Songbook, die donderdag moest plaatsvinden, is uitgesteld. Aanleiding is ziekte van Ann Van Den Broeck. Dit is het persbericht dat vanavond werd verspreid: Met pijn in het hart moeten Ann Van den Broeck, regisseur Stany Crets en Judas Theaterproducties de langverwachte première van The Musical Songbook, Ann’s eerste eigen solo-project, uitstellen. Twee weken geleden werd haar stem geveld door een keelontsteking. Helaas is deze bijzonder hardnekkig waardoor het repetitieproces danig in de war werd gestuurd en Ann nog steeds haar stem moet laten rusten. Er is bewust afgewacht tot en met vanavond, de generale repetitie. Het verdict was duidelijk, doorgaan is nefast voor Anns gezondheid.”

Alle voorstellingen van deze week worden uitgesteld. Iedereen die een kaartje kocht, wordt hier persoonlijk van op de hoogte gebracht en kan komen kijken in de maand juni. Producent Judas Theaterproducties zet nieuwe extra concertdata in ter vervanging van de voorstellingen van deze week, op 10, 11, 12 en 13 juni. De nieuwe premièrevoorstelling gaat door op 3 juni 2010.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies