Bartho Braat en Mariska van Kolck in La Cage Aux Folles

Bartho Braat en Mariska van Kolck zullen ook te zien zijn in La Cage Aux Folles. Dit blijkt uit een nieuwe poster die door Stage Entertainment gepubliceerd is. Opvallend is dat op deze poster de gehele cast (hoofd en bij rollen) vermeld staat met uitzondering van Liz Snoyink en Derek de Lint. Liz Snoyink en Derek de Lint zullen in het DeLaMar de voorstellingen spelen, mogelijk zullen dus Bartho Braat en Mariska van Kolck hun rollen in de tour (die volgt na 3 maanden DeLaMar) spelen.

Update 16 april: Stage Entertainment bevestigd; vanaf 8 maart volgend jaar zullen Mariska van Kolck en Bartho Braat de rollen gaan overnemen van Liz Snoijnk en Derek de Lint.

In La Cage aux Folles ontvouwt zich een humoristisch, maar tegelijkertijd ook een integer en aandoenlijk verhaal dat gaat over familiewaarden, onvoorwaardelijke liefde en vooral de behoefte om te vieren wie we zijn. Met: Jon van Eerd  als extravagante Zaza, Stanley Burleson in de rol van nachtclubeigenaar Georges, Derek de Lint en Liz Snoijink als conservatieve schoonfamilie, Gerrie van der Klei als excentrieke gastvrouw en Karel Simons en Anouk Maas als verliefde twintigers.

La Cage aux Folles, een musical van Jerry Herman en Harvey Fierstein, is gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk van Jean Poiret. De afgelopen twee jaar maakte het furore in Londen en staat vanaf april 2010 weer op Broadway. De Nederlandse versie is een geheel eigen interpretatie, waarbij het creatieve team zich laat inspireren door de Londense voorstelling van het artistiek gerenommeerde productiehuis Menier Chocolate Factory. De musicalversie van La Cage aux Folles is bekroond met Tony Awards en een Laurence Olivier Award en bevat legendarische nummers als ‘I am what I am’ en ‘The best of times’. Naast een beroemde Franse verfilming, is het verhaal in 1996 verfilmd als The Birdcage met o.a. Robin Williams, Nathan Lane en Gene Hackman.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies