Henk Poort en Carry Tefsen in muziektheater project

“Omdat ik zo veel van je hou” is de titel van een nieuw muziektheater project van Novo Theaterproducties. Het is een selectie uit een eeuw volkstheater, waarin heden en verleden hand in hand gaan. Heerlijke liedjes en teksten uit alle bekende producties zoals o.a. De Jantjes, Bleke Bet, Oranje Hein en natuurlijk Rooie Sien! Maar ook van recentere datum, zoals De Jordaan, Hadjememaar, Boefje en Heimwee. Dit kleurrijke repertoire is voor elke Nederlandse theaterbezoeker een feest der herkenning en wordt gezongen en gespeeld door een indrukwekkende cast van musical- en theatersterren. Toneelbeeld, regie en arrangement zijn van eigentijdse vanzelfsprekendheid. De cast bestaat uit Carry Tefsen, Henk Poort, Hanny Vree, Bob Fosko, Danny Nooy en Robbert Besselaar.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies