Op Zoek naar Zorro kandidaten strijden in Haarlem

Dinsdag 27 april a.s. zullen in Haarlem de laatste 15 kandidaten strijden om de live show plekken voor het nieuwe Avro programma “Op Zoek naar Zorro”.  Zorro zal de nieuwe tour productie worden van Stage Entertainment. In deze voorstelling zullen o.a. Lone van Roosendaal, René van Kooten en Thom Hoffman te zien zijn. De strijd barst dus los op 27 april, en er zijn kaarten voor deze avond in de verkoop. Dit is te zien in de Kleine Zaal van de Philharmonie (Haarlem).  Tickets voor deze avond zijn te boeken via de website van het theater.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies