Bos Theaterproducties brengt 101 Dalmatiërs musical

Volgend seizoen zal Bos Theaterproducties een musical brengen over de 101 Dalmatiërs (na het boek van Dodie Smith).  De cast zal bestaan uit o.a. Kim van Zeben  en Theun Plantinga.  Dit is te lezen in meerdere theaterbrochures van het volgende seizoen.  De bewerking is in handen van Han Römer, de regie is van Leopold Witte en  Firma Rieks Swarte verzorgt de vormgeving.

De voorstelling vertelt het bekende verhaal van modeontwerpster  Gruwella de Vil die graag van de jonge dalmatiërs kleding wil gaan maken. De 101 dalmatiërs zijn dus in groot gevaar. Hoe loopt dit spannende verhaal af?

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies