Nu al 200.000 kaarten verkocht voor Mary Poppins verkocht

Voor de nieuwe musical van Joop van den Ende Theaterproducties zijn inmiddels meer dan 200.000 kaarten verkocht. Mary Poppins, met in de hoofdrol onder anderen Noortje Herlaar (Mary Poppins), William Spaaij (Bert), Hugo Haenen (George Banks), Maike Boerdam (Winifred Banks) en Marjolijn Touw (Juf Andrew), beleefde afgelopen zondag haar feestelijke galapremière in het FORTIS Circustheater in Scheveningen. De recensies over de musical waren zeer lovend.De landelijke dagbladen over Mary Poppins: “Onweerstaanbaar!” (NRC Handelsblad), “Noortje Herlaar wat een multitalent!” (Metro), “IJzersterke cast” (De Telegraaf), “…tamelijk voortreffelijk…een understatement!” (Spits), “…een voorstelling met internationale allure” (Trouw), “Beter was het zelden te zien…“ (NRC Next), “William Spaaij … sluit je meteen in je hart..” (Algemeen Dagblad), “..na The Lion King en Tarzan pakt Van den Ende weer groter uit!” (Metro).

Mary Poppins, geproduceerd door Joop van den Ende Theaterproducties in samenwerking met Disney en Cameron Mackintosh, is gebaseerd op de succesvolle Walt Disney film en de verhalen van P.L. Travers. De voorstelling is speciaal voor het FORTIS Circustheater aangepast en doorontwikkeld door Joop van den Ende Theaterproducties en is hierdoor uniek in de wereld. Mary Poppins is de ontwapenende maar ook komische nanny van de familie Banks die beschikt over opmerkelijke talenten. In haar bijzijn verandert iedere gebeurtenis in een wonderlijk avontuur waarmee ze zorgt voor een hartverwarmende, magische en eigentijdse musical.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies