Ga voor slechts 5 euro naar Lieve Julia!

Wat eerst een mythe was bleek werkelijkheid te zijn. Tot op de dag van vandaag worden brieven gestuurd naar Verona, gericht aan Shakespeare’s Julia. Dit verhaal, toen nog als onbekend gegeven, heeft de wereldberoemde songwriter en zanger Elvis Costello samen met het Brodsky Quartet geïnspireerd om zelf zulke brieven te schrijven; allen vanuit een ander personage. 20 prachtige, muzikale brieven zijn het resultaat. Wat Musical Reports van deze voorstelling vind lees je hier.

Musicalster Jeroen Phaff en violiste en zangeres Sanne Hamel twijfelden geen moment over de vraag of dit stuk ook in het Nederlands uitgevoerd kon worden. Het Juliet Quartet werd gevonden in vier jonge getalenteerde musici. Samen met Jeroen Phaff vormen zij een orkest dat The Juliet Letters van Elvis Costello op een eigen, treffende manier neerzet. De prachtige vertalingen van Toine Paauwe laten je geloven in de teksten zoals Elvis Costello deze aan Romeo’s Julia toedichtte.

Bestel nu je kaartje voor slechts 5 euro!
Bel 026-3642613 of mail naar info@k13.nl en bestel je kaarten o.v.v. ‘Last minute actie Lieve Julia in Velp’

Deze actie is alleen geldig voor de voorstelling op zaterdag 24 april 2010 in de Kunsthuis 13 te Velp (naast Arnhem) (www.k13.nl) Aanvang: 20.15 uur

Openbaar vervoer

Kunsthuis 13 ligt naast station Velp en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Per trein vanuit Arnhem is het slechts een kwartier tot het theater.

Adres
Kunsthuis 13
Kastanjelaan 13
6883 HZ VELP
Gelderland

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies