Cindy Bell vervangt Hilke Bierman in Musicals Gone Mad

Cindy Bell zal de plek van Hilke Bierman overnemen in de nieuwe Musicals Gone Mad editie. Musicals Gone Mad is lachen om zaken waar je eigenlijk niet om mag lachen, en nu eens een keer niet heimelijk achter je hand, maar schaterend in het Oude Luxor! De cast bestaat dit jaar uit Casey Francisco (Miss Saigon), Rolf Koster (Rocky over the Rainbow), Marleen van der Loo (Elisabeth), Urvin Monte (Five Guys Named Moe), Cinthia de Neef (All Shook Up) en Jeroen Phaff (Jesus Christ Superstar) en zal net zoals vorig jaar door een bekende Nederlander gepresenteerd worden.

Waarschijnlijk heeft het vervangen van Hilke door Cindy te maken met het revalidatieproces van Hilke Bierman na een scooter ongeluk. Daardoor kan Hilke eigenlijk ook niet spelen in ‘Allo ‘Allo. Melise de Winter neemt nu tijdelijk de rollen van Hilke Bierman over in ‘Allo ‘Allo. Toch gaat Hilke Bierman vanavond weer op omdat Melise de Winter haar stem kwijt is.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies