Hein Gerrits keert terug naar Joseph

Op 24 mei is Hein klaar met zijn rol in de musical Chicago, waarna hij plaats neemt op een nieuwe plek in het ensemble van Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat.  Daarnaast zal Hein zelfs nog een aantal keer de hoofdrol van Joseph vertolken.

“Omdat het deels om een nieuwe plek gaat, moet ik nog even flink repeteren”, aldus Hein in een eerste reactie tegen AVRO Musical. “Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met mijn oude collega’s deze show te kunnen eindigen. Go go go go!!!!”

Vorige maand maakte Stage Entertainment bekend dat de musical op 4 juli zijn laatste voorstelling zal spelen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies