Renée van Wegberg en Fred Butter in Urinetown

Renée van Wegberg zal de rol van Lot Kleinhart gaan vertolken. Zij neemt deze rol over van Noortje Herlaar, die in het najaar van 2009 de rol van  Lot Kleinhart speelde in het  M-lab. Fred Butter gaat de rol van Reinhard W. Kleinhart, de vader van Lot spelen. Deze rol werd in het M-lab gespeeld door Han Oldigs.  Zo melden de AVRO vandaag.

De rollen van Bobbie Goud, Agent Knuppel en Kleine Eefje zullen net als de M-lab versie gespeeld worden door Jamai Loman, Rene van Kooten en Suzan Seegers.

Urinetown zal op 28 oktober 2010 in première gaan en tot maart 2011 in de Nederlandse theaters te zien zijn.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies