Wenn Rosenblatter Fallen wordt musical

Het conceptalbum Wenn Rosenblätter Fallen wordt een Nederlandse musical, die komend najaar in theater M-lab te zien zal zijn. Zo melden de AVRO. In 2008 verscheen het Duitstalige album van Vlaming Rory Six en Kai Hüsgen waarop Pia Douwes, Thomas Hohler en Lucy Scherer te horen zijn. Op 4 november 2010 zal Een leven zonder jou, zoals de musical gaat heten, in première gaan in theater M-lab.

De musical is gebaseerd op een boek van de Vlaamse Brigitte Minne, en vertelt het verhaal van de 19 jarige Wim, die tijdens zijn studie Iris leert kennen. De twee worden verliefd op elkaar, maar Wim ontdekt in Iris steeds meer overeenkomsten met zijn pas overleden moeder Rose, die aan kanker leed. Dit laat hem hun laatste maanden herbeleven, waarin hij haar naar haar dood begeleidde.

Van Wenn Rosenblätter fallen was eerder een workshop-presentatie te zien in Wenen. De voorstelling heette daar Ein Leben ohne Dich en stond op 18 en 19 januari van dit jaar in het Weense Raimund theater.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies