Sabine Beens gaat solo

Na een succesvol soloprogramma in juli 2007 komt actrice Sabine Beens van 20 t/m 25 mei met een nieuw en boeiend soloprogramma. In ‘Ça Bien!’ laat Sabine opnieuw haar veelzijdigheid zien. Onder regie van Paul van Ewijk neemt Sabine haar publiek mee naar kwetsbaar gebied over bangelijk verlangen, het ideaalbeeld, over cabaret, liedjes, een lesje leven en natuurlijk de Grote Liefde. ‘Ça Bien!’ is op 20 en 21 mei te zien het Parooltheater en van 22 t/m 25 mei in het Apollofirst Theater te Amsterdam. Binnenkort is hier ook een interview te vinden met Sabine Beens over deze solo show.

Na de HAVO voor Muziek en Dans te Rotterdam studeerde Sabine af aan de Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater. Daarnaast volgde zij diverse workshops van o.a. Hugo Metsers, Jeroen Krabbé, Lenette van Dongen en Cees Geel. Sabine deed daarna veel ervaring op bij diverse musical-, toneel-, film- en televisieproducties. Zo was zij onder andere te zien in ‘Merlijn en het Mysterie van Koning Arthur’, ‘Een Perfecte God’, ‘Zwart Bloed’, ‘Rozengeur en Wodka Lime’, ‘Ernst Bobbie en de Geslepen Onix’, ‘De Fabeltjeskrant’ en ‘Lisa B 408’ op het Theaterfestival Boulevard. Tevens maakte ze een cabaretvoorstelling onder leiding van Peter Faber en speelde ze één van haar soloprogramma’s, ‘Lieve Kitty’, in het minitheater van Het Parool.

Ze werkte eerder al samen met regisseur Paul van Ewijk voor de musicals ‘HONK!’, ‘De Fabeltjeskrant’ en ‘Cabaret’. Voor haar rollen in de musical ‘HONK!’ ontving ze een nominatie voor de John Kraaijkamp Musical Award voor Beste Vrouwelijke Bijrol.

Voor meer informatie en kaartverkoop kunt u kijken op www.sabinebeens.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies