Volendam de musical heeft eigen videoclip

Een lach, een traan, een knipoog en veel muziek in een spetterende musical over het wereldberoemde vissersdorp. Daar gaat deze nieuwe musical over. De Volendamse Mary ( Maaike Widdershoven) heeft 20 jaar in Canada gewoond, maar haar roots liggen in Volendam. Ze is het dorp ontvlucht. Liefdesperikelen en andere conflicten deden haar die zware stap nemen. Met een mengeling van weemoed en weerstand keert ze terug naar Volendam, samen met haar dochter Rose.

Bij een bezoek aan de viswinkel van haar jeugdvriendin Lea ( Hilke Bierman), staat ze weer oog in oog met haar jeugdliefde Simon (Jasper Kerkhof), ex-topvoetballer en destijds de ‘hunk’ van het dorp. Tom ( Job Bovelander), de zoon van Simon, speelt in de steeds succesvollere Volendamse boyband ZILT. De boys van de band zien de Canadese Rose wel zitten, maar die heeft zo haar eigen ideeën over het kleine dorp.

Intussen steekt de oude Volendamse Ooitje ( Metta Gramberg) haar commentaar over alle complicaties niet onder stoelen of banken. Op de Dijk wordt dan ook flink geroddeld!

Op de jaarlijkse Volendamse kermis vloeit zoals altijd de drank weer rijkelijk. En ‘Als de morgen is gekomen’ blijkt er iets verschrikkelijk te zijn gebeurd. Waarom de liefde tussen Tom en Rose onmogelijk blijkt en hoe het verder gaat met Mary, Lea en Simon ? Dat is het geheim van Volendam. Mooi Volendam.

Hieronder vind je de videoclip met de volgende castleden uit deze musical; Job Bovelander, Kaily van Starrenburg, Rick Sessink, Stefan de Kogel , Ruud van Overdijk en Ylva Wichers Schreur.

Maak kans op gratis kaarten voor Volendam de musical!

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies