Edna (Richard Groenendijk) presenteert Musicals Gone Mad

Richard Groenendijks vertolking van Edna (uit de musical Hairspray) zal Musicals Gone Mad gaan presenteren. Dit maakte hij bekend in AVRO’s Musical Moods van vandaag. Richard Groenendijks Edna presenteerde al eerder; namelijk Musical Helpt Haïti.

Musicals Gone Mad 2 – Positief Incorrect biedt een geheel eigen kijk op de bizarre wereld die Musical heet. Een schemergebied waar ego’s worden doorgeprikt, hypes in mootjes worden gehakt en rare kronkels absurde proporties aannemen. Ook dit jaar krijgt het publiek weer een compleet musicalseizoen in één avond voorgeschoteld.Lachen om zaken waar je eigenlijk niet om mag lachen, en nu eens een keer niet heimelijk achter je hand, maar schaterend in het oude Luxor! De cast bestaat dit jaar uit o.a. Casey Francisco (Miss Saigon), Rolf Koster (Rocky over the Rainbow), Marleen van der Loo (Elisabeth), Urvin Monte(Five Guys Named Moe), Cinthia de Neef (All Shook Up) enJeroen Phaff (Jesus Christ Superstar) en zal dus door Richard Groenendijk gepresenteerd worden. De voorstelling is op 16 en 17 mei a.s. te zien in het Oude Luxor te Rotterdam.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies