Beeldenstorm komt met musical Home Again

Theaterproducent Beeldenstorm maakt komend seizoen een vervolg op de musicals Home en Home II. Zo melden De Pers vandaag. De eerste twee rockmusicals over de perikelen van een groep jongeren in een opvanghuis waren een springplank voor nu succesvolle acteurs als Michiel Huisman, Terence Schreurs, Kim-Lian van der Meij en Edwin Jonker. Die laatste keert terug in Home Again.

Dat heeft Beeldenstorm maandag gemeld. Naast hem zijn ook acteurs Joël de Tombe, Robin van den Heuvel, Sophie Schut en Rogier van Erkel in Home Again te zien. Home Again vertelt over Eddy, die is opgegroeid in een opvanghuis. Door het noodlot keert de nu volwassen Eddy terug naar het huis en besluit een groep nieuwe jongeren met problemen te helpen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies