Musical hit serie Glee op Nederlandse TV

De Amerikaanse hit serie Glee zal vanaf het najaar op RTL 5 te zien zijn. Deze serie is een grote hype in Noord-Amerkia, de aflevering van vorige week trok maar liefst 14 miljoen kijkers. De serie met elke aflevering veel pop en musical covers kunnen we nu ook in Nederland verwachten. Nummers van o.a. Lady Gaga, Madonna, Amy Winhouse maar ook uit Lés Miserables en andere musicals. Met deze songs vertellen ze het verhaal van een Glee-club op een Amerikaanse highschool. Een Glee club is een buitenschoolse activiteiten groep waarin zingen de activiteit is. De serie is alles behalve standaard en zeker orgineel. Musical Reports is al langer fan, en schreef er al eerder een column over. Die vind je hier terug. Hier in vind je ook meer informatie over de cast en het verhaal.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies