Bekendmaking Musical Award nominaties op 9 mei

Zondag 9 mei zullen in Life 4 You op RTL 4 de nominaties van het elfde John Kraaijkamp Musical Awards Gala bekend gemaakt worden. Het Musical Awards Gala zal dit jaar plaatsvinden op maandag 7 juni in Studio 22, Hilversum. In totaal zullen bij deze 11e editie 23 awards uitgereikd worden. Net zoals de jaren hiervoor, zal het Award Gala wederom gepresenteerd worden door Frits Sissing. Het gala wordt door de AVRO live uitgezonden om 20.30 uur op Nederland 1.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies